Tökéletesen zárta a szezont az MBH Bank Cycling Team

Az elmúlt hétvégén, hazánk legnépszerűbb kerékpáros fesztiválján, a Tour de Zalakaroson indult az MBH Bank Cycling Team. A családi programokkal színesített kerékpáros maratonon rendszeresen indul a kecskeméti alapítású csapat és ha már ott van, általában kiválóan szerepel!


Az idei versenyen minden eddigi eredményét sikerült felülmúlnia a csapatnak! A szélsőséges őszi időjárásnak következtében sokan visszaléptek az indulástól vagy feladták a versenyt. Hatalmas széllökések és állandó esőzés tette igazán izgalmassá az amúgy sem könnyű pályán.

Az MBH fiataljai nem rettentek meg a váratlan időjárási körülményektől. Már a verseny elejétől kezdve rendkívül aktívan versenyeztek, aminek köszönhetően hárman is el tudtak távolodni a megfogyatkozó főmezőnytől. A Sidló/Orosz/Szöllőssy hármas szépen összedolgozva folyamatosan növelte az előnyét. A több mint 100 km-en keresztül tartó szökés sikeresen „hazaért” és ezzel az MBH Bank Cycling Team elfoglalhatta a dobogó mindhárom fokát.


A rövidebb, 65 km-es távon is jól szerepeltek a fiatalabbak. Erdős Dániel és Radics Milán is dobogóra állhatott!

Az országúti szezon ezzel a versennyel lezárult a számunkra. Köszönjük a szponzoraink és Kecskemét város vezetésének hosszú évek óta tartó támogatását! – tette hozzá Sáfár Tamás a csapat sportigazgatója.

Az MBH Bank Cycling Team részletes eredményei:

65 km
korosztályos 2. Erdős Dániel
korosztályos 3. Radics Milán

137 km
korosztályos 1. Szöllőssy Ádám
korosztályos 2. Takács Marcell
korosztályos 4. Dobai Dávid
abszolút 1. Sidló Dániel
abszolút 2. Szöllőssy Ádám
abszolút 3. Orosz Bálint
abszolút 5. Takács Marcell
abszolút 6. Mórocz Barnabás